The Winegrower's Cookbook : Traditional Cooking In Burgundy And Beaujolais
Christiane Leesker-Vanessa Jansen
français | 31-05-2022 | 100 pages
9782322421640
Livre
14,99€
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Brève description / annotation
When the grapes ripen in Burgundy and the grape harvest begins, at mealtimes long tables groan under fresh salads, hearty stews and delicious desserts. The generous hospitality of the winegrowing families and an ambience of late summer and a rural lifestyle make this book a perfect gift for wine lovers and fans of French cuisine! This book is also available in the following languages: ISBN 978-2-3224-1918- (French version) ISBN 978-2-3224-2165-7 (German version)
Détails
Code EAN : | 9782322421640 |
Editeur : | Books On Demand |
Date de publication : | 31-05-2022 |
Format : | Livre |
Langue(s) : | français |
Hauteur : | 220 mm |
Largeur : | 155 mm |
Epaisseur : | 7 mm |
Poids : | 173 gr |
Stock : | Disponible à la commande |
Nombre de pages : | 100 |